Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Een verhaal vol vergetelheid met Forgotton Anne? | Indie Spotlight

Ken je dat? Dat je een sok kwijt bent en ‘m echt nooit meer terug kan vinden? Of dat je een pen laat vallen, hij twee keer stuitert en het lijkt alsof de pen naar een ander universum is geteleporteerd? Met dit principe gaat Forgotton Anne aan de haal, de indie van deze week. Onze Salim schuift aan bij Soraya om de game aan de tand te voelen in een gloednieuwe Indie Spotlight!

Meer Forgotton Anne

  1.   
    mattioza's avatar

    Er is toch nog een behoorlijk groot verschil tussen EA Originals en Square Enix Collective.

    Bij Square Enix Collective kunnen indie game ontwikkelaars hun game/idee inzenden en dan kunnen gamers die actief zijn op dat platform hun mening erover kwijt en dergelijke. Dan kan Square Enix al meteen zien of mensen er daadwerkelijk op zitten wachten of niet. De ontwikkelaars zijn doorgaans gelukszoekers die nog niet lang bestaan en voor hun eerste game willen gaan, ze worden vaak nog eens doorgestuurd naar Kickstarter (crowdfunding platform) om het nodige geld bij elkaar te verzamelen. Zeker leuk concept, vraag mij alleen af hoe groot de inbreng/ondersteuning van een Square Enix hierbij is.

    Bij EA Originals gaat om grotere (voorlopig alleen Zweedse) indie ontwikkelaars, dat doorgaans al 10-15 jaar bestaan en al eerder games hebben uitgebracht. Ze hebben dan ook een groter starter/ontwikkelingsbudget (natuurlijk niet te vergelijken met triple A games). Waarschijnlijk zijn ze ook door EA gecontacteerd of ze niet willen samenwerken.