Warner Bros. en TT Games teasen LEGO DC Villains; bevestigt accuraatheid Walmart-lek

Eerder deze maand zorgde een lek van Walmart voor veel rumoer in de game-industrie. De Amerikaanse retailgigant had namelijk een enorme hoeveelheid E3-titels vroegtijdig uitgelekt, zoals het bestaan van Rage 2, Borderlands 3 en Just Cause 4. Na de onthulling van Rage 2 werd het bestaan van andere games op de lijst ook waarschijnlijker. Nu zorgt een teaser voor een game die ook op de beruchte Walmart-lijst stond ervoor dat we de lijst met een flink minder grote korrel zout hoeven te nemen.


Het gaat hier om LEGO DC Villains. Uitgever Warner Bros. en ontwikkelaar TT Games hebben een teaserwebsite opgezet met de tekst Chaos is coming alsook een countdown die aftelt tot 30 mei. Op het Twitter-account van TT Games staat verder nog een afbeelding met een silhouet van de Joker en het symbool van de Riddler, wat tevens op LEGO DC Villains duidt. Tot slot zijn op de LEGO Batman Facebook-pagina diverse afbeeldingen van DC-helden gevandaliseerd.

Eerder werd het bestaan van LEGO DC Villains in twijfel getrokken vanwege de spelfout op de Walmart-pagina – de game stond daar als LEGO DC Villians te boek. Over iets langer dan vijf dagen, wanneer de countdown van de teaserwebsite afloopt, weten we voor de volle honderd procent of we inderdaad met DC Villains te maken hebben.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren