Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Battlefield 5 is te laat met de Tweede Wereldoorlog! | Hot Koffie Show

Battlefield 5 heeft als thema de Tweede Wereldoorlog. Iedereen smachtte naar deze setting voor shooters en Call of Duty: WWII deed dit vorig jaar. Eind dit jaar is de nieuwe Battlefield aan de beurt met dit thema, maar is dat inmiddels niet al te laat? Amador en Salim bespreken het in je reinste show, de Hot Koffie Show!

 1.   
  mattioza's avatar

  Ik snap Amador zijn punt wel. Enerzijds had Battlefield 1 wel dat ze verwijzingen maakten naar de geschiedenis. Maar anderzijds had je dan ook weer dingen die heel vreemd waren, vooral 1) de grote aanwezigheid van automatische wapens en vooral 2) dat het absoluut niet uitmaakte welke factie je speelde, je kreeg gewoon alle wapens tot je beschikking en dat voelt wel raar dat je als Brit met een Duits wapen zit te schieten. Wel begrijpelijk omdat er al relatief weinig wapens in zaten en je dan nog beperkter zou geweest zijn, maar als je erover nadenkt is het op geschiedkundig vlak enorm weird. Of je moet gaan afkomen met een Wolfenstein-verhaal, maar zij proberen het juist niet na te spelen en gaan voor een alternatieve versie.

  Hier 2 nieuwe stellingen voor de prijs van 1:

  1) Niet de loot boxes maar het (gebrek aan) beleid van microtransacties in mobiele games zijn de grootste smet op de game-industrie.

  2) Je kunt niet verwachten dat games enorm evolueren/innoveren als de hardware 8 jaar of meer dezelfde blijft. (PS5 discussie) => Edit: deze is al gedeeltelijk besproken in de vorige podcast.

 2.   
  MaTriXX's avatar

  Moet een lekker snoepje geweest zijn, je bent er toch zeker zo`n 3 minuten mee bezig geweest :P.

  Maar goed ter zake, men vroeg om WW2 men krijgt WW2 dus men moet niet zeuren :D.

 3.   
  OnOwned's avatar

  MaTriXX schreef, "Moet een lekker snoepje geweest zijn, je bent er toch zeker zo`n 3 minuten mee bezig geweest :P.
  Maar goed ter zake, men vroeg om WW2 men krijgt WW2 dus men moet niet zeuren :D.
  "

  Ja het was dus een toffee en die was heel lekker maar vrij vervelend weg te krijgen. Sorry voor het gesmak
  ๐Ÿ™„

 4.   
  mmx's avatar

  Uhhhhhhhhhhhhhhhh te laat voor WWII ???????? ECht niet we hebben als fans allemaal gezeurd over WWII settings en nu heeft DICE zijn fans gehoord en komen ze met het gevraagde item WWI en velen met mij zijn er blij mee !

  i precies op tijd dus ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›

 5.   
  Riesjart's avatar

  WWII games blijven altijd welkom. Altijd.