Warhorse Studios onthult DLC roadmap voor Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance werd meerdere malen uitgesteld, maar begin dit jaar verscheen de game dan eindelijk in de schappen onder lovende reviews, ondanks het omstreden quick save-systeem en de technische problemen. Nu zijn we echter flink wat patches verder en is het tijd voor uitbreidingen.

Ontwikkelaar Warhorse heeft nu bekendgemaakt dat er vier verhalende DLC-pakketten zullen verschijnen in de loop van dit en volgend jaar. Deze uitbreidingen gaan door het leven onder de namen From the Ashes, The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, Band of Bastards en A Woman’s Lot.

Daarnaast worden er gratis nieuwe features toegevoegd, zoals een Hardcode-modus en toernooien. Als de afbeelding die de studio op Twitter heeft gedeeld, enige indicatie van releasedata biedt, kunnen we de eerste expansion én gratis update binnenkort al verwachten:

De DLC omtrent de liefdesavonturen van Hans Capon komt vermoedelijk deze zomer, waarna Band of Bastards in het najaar verschijnt. A Woman’s Lot komt begin 2019 uit.

Kijken jullie al uit naar de aankomende content voor Kingdom Come: Deliverance? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    nivlem's avatar

    hopelijk kan ik daar ook weer wat uurtjes in door brengen. ben erg benieuwd naar het mod support en wat voor mods het gaat brengen