Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Amador, Wester en Tom praten over State of Decay 2 | Gameplay Commentaar

Na gematigde scepsis aan de hand van zijn E3 preview keert Tom nu eindelijk terug met daadwerkelijke gameplay van State of Decay 2. De video-recensie en volledige review zijn onderweg, maar onze Brabander pakt alvast Wester en Amador erbij om gezellig de insteek van het spel te ontleden.

Wat maakt State of Decay 2 nu precies zo nieuw, of juist oud? Je ziet het in onze onvervalste Gameplay Commentaar-video.

 1.   
  mattioza's avatar

  Ziet eruit als een prima game voor 30 euro, als zombies en grinden je ding zijn. Is natuurlijk geen ‘hier heb je mijn geld, geef mij nu die Xbox One’-titel. Maar als we eerlijk zijn, hebben ze die de laatste 2 jaar nog niet gehad en zal Crackdown 3 het ook niet gaan worden. Dus benieuwd naar E3 voor nieuwe ‘exclusives’ van Microsoft/Xbox.

 2.   
  Tom's avatar

  State of Decay 2 viel voor mij toevallig ook in het straatje van Crackdown 3. Weliswaar een ‘exclusieve’ titel die Microsoft her en der pusht, maar niet echt de AAA-doelgroep weet te bereiken.

  Maar ja, als je oeverloos overleven en ploeteren in een zombie-apocalyps kan waarderen, dan heb je hier aardig wat uur plezier aan. De vraag is alleen wel of het voor de echte fans van het eerste deel genoeg nieuws kan bieden, en daarin schiet de game naar mijn idee nogal tekort.