Atlus werkt aan Persona 6

De Persona-reeks is een van de beste JRPG-series. Het meest recente deel, Persona 5, is op zijn zachtst gezegd bejubeld door de pers en staat momenteel dan ook als vierde beste PlayStation 4-game allertijden op Metacritic. Het enige probleem met Persona-games is alleen dat we er lang op moeten wachten – tussen Persona 4 Persona 5 zat acht jaar. Het lijkt erop dat dit niet geldt voor de onvermijdelijke opvolger.

Atlus-ontwikkelaar Kazuhisa Wada heeft in een recentelijk interview namelijk aangegeven dat ze bij Atlus al bezig zijn met midden- en langetermijnplannen, waar ook een genummerd deel onder valt. In vertaalde vorm laat zijn uitspraak zich als volgt lezen:

We’ve been working on medium and long-term plans,that include numbered title(s), so that fans can continue enjoying the Persona series for next year and beyond.
Atlus is dus al bezig met Persona 6, maar in het interview gaf Wada ook aan dat Persona Q2, een Nintendo 3DS-spel waar we eigenlijk niets van weten, nog volop in ontwikkeling is.

Meer Persona 6

  1.   
    King of Heroes's avatar

    Hopelijk gaan we deze keer niet zo lang moeten wachten. Ik wil het spel liefst spelen voor mijn 30ste.