Gamersnet.nl

Benieuwd naar Black Ops 4 en veel meer E3-discussies… | GamersNET Podcast #17

Daar zijn we weer op de vrijdag: het is tijd voor een gloednieuwe en afgeladen GamersNET Podcast! Onze Peter, Salim en Tom schuiven aan om in onze zeventiende aflevering heel wat appeltjes te schillen over het nieuws van de week. En ja, in opwachting van E3 2018, bleek dat aardig wat gespreksstof.

Peter bijt de spits af met de heetste headliner van vandaag; geen singleplayer voor Call of Duty: Black Ops 4. Activision breekt het taboe en probeert eens iets compleet anders. Meer zombies, multiplayer en zelfs de Blackout Battle Royale-modus. Wat betekent dat voor de franchise?

Ondertussen is het Salim die warm loopt voor een compleet andere shooter; RAGE 2. Het post-apocalyptische schietfestijn werd vervroegd onthuld, maar wordt tot Salim en Peters verbazing door Avalanche Studios gemaakt. En ja, dan begint er al snel wat hoop op te borrelen voor het project.

Tom hield zich deze week bezig met State of Decay 2. Een zombie-survival met bakken potentie, die op de een of andere manier maar niet wil overtuigen. Kan het Xbox-kamp zich met teleurstellingen als deze nog weren tegen de overmacht van PlayStation?

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting podcast@gamersnet.nl of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!