Na twee jaar krijgt No Man’s Sky eindelijk een online multiplayer

No Man’s Sky is bijna twee jaar geleden verschenen en krijgt volgende maand een Xbox One-versie, maar een lang beloofde functie is er nooit gekomen. Tot nu, want Sean Murray van Hello Games laat weten dat No Man’s Sky op 24 juli een update ontvangt die de online multiplayer toevoegt.

Over twee maanden kun je met je vrienden online in de wereld van No Man’s Sky, op alle drie de platformen, dus PlayStation 4, Xbox One en pc. Naast samen spelen en verkennen, kun je ook andere spelers vinden, samen bases bouwen, racen met voertuigen, dogfights houden en meer.

Is dit mosterd na de maaltijd of kijk je ernaar uit? Laat het weten in de reacties.

 1.   
  squidgyboy's avatar

  dan toch maar eens een keer spelen.. heb de game ooit gekocht voor 1 euro.

 2.   
  BozeBever's avatar

  Beter laat dan Nooit maar voor NMS gaat eerder ‘veel te laat, dan maar nooit’ op. Deze game heeft zijn hype, momentum en shit al lang gehad en dit zal dan ook niet de redder van het spel zijn. Misschien een BR? (*sarcasm)

 3.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Zou Sea of Thieves alle content ook op dit tempo uitbrengen?

 4.   
  J.W.'s avatar

  Spel heb ik allang weg gedonderd na een paar dagen. De MP gaat dit spel nooit meer redden ga ik vanuit. Leuk geprobeerd, maar veel te laat.

 5.   
  RLXTR's avatar

  Ze zijn gewoon veel te gretig geweest. Misschien is het nu wel de game die het oorspronkelijk had moeten zijn, maar de opgelopen reputatieschade is onherstelbaar. Ze hadden het gewoon aan moeten durven om het spel uit te stellen tot het echt af was. Natuurlijk neem je daarmee een risico, maar het moge duidelijk zijn dat de huidige aanpak niet verstandig was.
  De vergelijking is misschien niet helemaal eerlijk, maar kijk naar hoe veel tijd Rockstar durft te nemen tussen het moment van aankondiging en release…