Voor april 2019 verschijnen van Ubisoft drie grote games

Een investeerdersvergadering van Ubisoft heeft ervoor gezorgd dat we meer inzicht krijgen in het game-aanbod van het bedrijf het komende fiscale jaar, en Ubisoft heeft gemeld dat er voor april 2019 drie grote (AAA) games zullen verschijnen.

Twee van deze games zijn al bekend, namelijk The Crew 2 die op 29 juni al uitkomt en Tom Clancy’s The Division 2, waar we op de E3 veel meer over te weten komen. Die game moet dus wel voor april 2019 verschijnen. De derde game is nog onbekend, maar er gaan al tijden geruchten dat het om een nieuwe Splinter Cell gaat. Of Sam Fisher inderdaad terugkeert, merken we op de E3 volgende maand.


Ubisoft verwacht van deze drie games 19 miljoen exemplaren te verkopen. Dit aantal is van 23 miljoen dus omlaag geschroefd door het recente uitstel van Skull and Bones.

Wat denk jij, met welke onaangekondigde game komt Ubisoft op de proppen?

  1.   
    mmx's avatar

    Splintercell vind ik wel interessant 馃檪

  2.   
    mattioza's avatar

    Beyond Good and Evil 2, Watch Dogs 3, Splinter Cell, nieuwe Assassin’s Creed, … Ze hebben nog wel wat mogelijkheden.

  3.   
    tranceguy's avatar

    WD3 en AC zijn nog niet eens aangekondigd, BGEA2 is nog te vroeg lijkt me, SC lijkt dus de meeste kans te hebben al heb ik dat ook al zien ontkennen…. Dus benieuwd….

  4.   
    Turk–Life's avatar

    The division 2! Ik kan niet wachten! Ik hoop dat de 3e game watch dogs 3 of een Assassins creed wordt. Maar ik ga er niet van uit.

  5.   
    Ruben1985's avatar

    Ik hoop beelden te zien van BGAE2, WD3 en een nieuwe AC, echter denk ik dat er van geen een releasedatum zal komen. Hoop dat ze niet weer een AC game ieder jaar uitbrengen. Dus inderdaad Splinter Cell zou een goede kanshebber zijn.