Mysterieuze gouden kisten gevonden in nieuwe map PlayerUnknown’s Battlegrounds

Vorige week werd bekend dat de aankomende map voor PlayerUnknown’s Battlegrounds Sanhok gaat heten en dat er een beta zou komen voor de spelwereld. Die is inmiddels begonnen en toont een opvallende nieuwe ontwikkeling: gouden kisten die verspreid zijn over het landschap.

Op Reddit verschijnen steeds meer berichten van spelers die de kisten hebben gevonden. Er lijkt geen manier te zijn om ze te openen of er andere interactie mee aan te gaan, wat natuurlijk de geruchten- en speculatiemolen flink opstookt.

De meest geloofwaardige conclusie is dat het gaat om een knipoog naar concurrent Fortnite Battle Royale, waar je gouden kisten met goeie uitrusting kunt vinden. Dit zou best kunnen, aangezien Sanhok een stuk kleiner is dan Erangel en Miramar, waardoor de map een stuk meer chaos à la Fortnite biedt. Echter, eerder zei PUBG Corp. dat het best wel ontstemd was over Fortnite Battle Royale. Het kan natuurlijk zo zijn dat deze mening is veranderd, maar toch lijkt het ietwat vreemd om een ode aan de concurrent te verwerken in PlayerUnknown’s Battlegrounds.

De Sanhok-map is nog altijd in ontwikkeling, dus wellicht wordt er nog functionaliteit aan de kisten toegevoegd. Alleen de toekomst zal het leren.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren