Lente-uitverkoop doet ook NVIDIA SHIELD-catalogus aan

Waar een seizoen is, is een uitverkoop. Net als andere grote retail-platformen houdt ook NVIDIA een zogenaamde Spring Game Sale voor diens eigen mini-console. De NVIDIA SHIELD TV telt inmiddels al een aardig uitgebreide reeks aan (native) games, waar de komende dagen flinke lente-kortingen op gelden.

Lang niet alle bekende games voor de SHIELD komen in aanmerking voor een prijsverlaging, maar zij die op zoek zijn naar méér in hun Android-console, kunnen in ieder geval het een en ander inslaan. De volledige lijst van kortingen is namelijk als volgt:


De Doom 3: BFG Edition voor tweeënhalve euro op Android, of voor een prikkie de ijzersterke reboot van Tomb Raider nog eens herbeleven. De lente had erger gekund.

Wil je meer weten over wát de NVIDIA’s gitzwarte doosje precies voor een apparaat is, en wat het voor jou kan betekenen? Vergeet dan niet dat GamersNET uitgebreid (een aardig positief) verslag deed van de kleine console in onze NVIDIA SHIELD TV review en per video voor GamersNET Gear.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren