Photo Mode in God of War is nu beschikbaar

De Photo Mode zat niet direct bij de launch van God of War inbegrepen, maar ontwikkelaar Sony Santa Monica meldt dat de modus door middel van een patch is geïmplementeerd. Patch 1.20 zorgt ervoor dat we vanaf heden fraaie kiekjes kunnen maken in de Noordse mythologie waar Kratos en Atreus zich bevinden.

Via het Options menu of het touchpad kun je de Photo Mode inschakelen en de feature werkt zoals de modus in veel andere games. Als je de modus inschakelt, dan krijg je een speciaal ontworpen menu met vijf verschillende tabjes. Deze tabs bieden je de mogelijkheid om de cameraview aan te passen of bijvoorbeeld filters toe te voegen.

 • Camera: Adjust the Field of View, Focal Length, and Camera Roll.
 • Aperture: Adjust the Depth of Field, Focus Distance, and F-Stop.
 • Filters: Adjust the Film Grain, Exposure, Filter, and Filter Intensity options.
 • Borders: Add a Vignette and adjust the Vignette Intensity, and Vignette Falloff. This includes a variety of Border styles and the official God of War logo.
 • Characters: Toggle the visibility of Kratos, Atreus, and all other characters in the scene. And my personal favorite, we’ve added the ability to change Kratos and Atreus’s facial expressions!
 • Helemaal leuk is de manier om gezichtsexpressies van Kratos en Atreus aan te passen. Hier gaan grappige momenten van op het internet verschijnen. Andere veranderingen en toevoegingen van patch 1.20 zijn de tekstgrootte die wederom vergroot kan worden, en de optie om het activeren van de Rage Mode op andere knoppen in te stellen.

  God of War is op 20 april verschenen voor de PlayStation 4.

  1.   
   tranceguy's avatar

   Beetje hetzelfde als bij HZD is gebeurd neem ik aan…

  2.   
   Rijstekorrel's avatar

   Jullie bedoelen update 1.21 die is vandaag binnen gekomen