Wordt RAGE 2 maandag al aangekondigd?

Eerder lekte Walmart via zijn website al tal van games die we vermoedelijk op de komende E3 gaan zien, waaronder een opvallende titel: RAGE 2. Uiteraard was uitgever Bethesda bepaald niet blij met dit lek, hoewel het Twitter-account van RAGE op een ludieke manier reageerde door in knalroze (digitale) inkt correcties aan te brengen op de gelekte afbeelding van RAGE 2. Het was de verwachting dat de game zou worden aangekondigd op de Electronic Entertainment Expo.

Nu Bethesda echter zélf te hinten naar een onthulling van RAGE 2 vóór de E3: op Twitter toont de uitgever een afbeelding van de Big Ben die beklad is met, jawel, knalroze inkt:

De wijzers van de monumentale klok geven 5:14 uur aan, wat natuurlijk zou kunnen wijzen op een datum: 14 mei. Later publiceerde Bethesda nóg een afbeelding op Twitter, deze keer van een rakket die eveneens vol zit met roze inkt én waarop de tekst ‘5-14’ staat:

Het is dan bijna zeker dat we komende maandag al een aankondiging van een vervolg op RAGE te zien krijgen. Welke vorm die zal aannemen, is natuurlijk niet bekend. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat het níét om RAGE 2 gaat.

Hoe dan ook, hopelijk hoeven we niet tot de E3 te wachten op meer informatie omtrent het tweede deel in de RAGE-serie.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  rage was een gevalletje appart in de game wereld ben benieuwd naar het 2de deel

 2.   
  tranceguy's avatar

  De E3 zou logischer zijn maar hoe dan ook, laat maar komen hoor… Dan weten we eerder al iets….

 3.   
  Tom's avatar

  De tweets blijven ook maar komen. Niet alleen het felroze komt nu overeen, ook outfits en afgebeelde woorden lijken te wijzen op een nieuwe RAGE. Ben benieuwd.

 4.   
  mmx's avatar

  Als er een RAGE2 komt hoop ik wel dat het net zo goed is als de eerste 🙂 Maar volgens andere berichten en roddels kan het ook Doom zijn een vervolg op de laatste je weet maar nooit he 🙄