PlayStation VR-titel Moss verschijnt 15 juni ook in fysieke vorm

Ontiegelijk lang is het virtuele epos misschien niet, maar het koddige Moss staat wel garant voor wat innovatief vertier in PlayStation VR. De titel van ontwikkelstudio Polyarc Games wist blijkbaar zo veel gamers daarvan te overtuigen, dat het spel binnenkort ook in fysieke vorm te koop zal zijn.

Moss verscheen als digitale download op 28 februari jongstleden. Het recent aangekondigde fysieke broertje in de doos verschijnt 12 juni alweer in de Verenigde Staten, maar doet vanaf 15 juni ook de Europese game-boeren aan.


Voor de gemiddelde gamer klinkt Moss wellicht als een wat minder bekende titel. Niet gek ook, gezien de game exclusief voor PlayStation VR aangekondigd werd. Afgelopen E3 wist de onthulling van de game echter toch flinke zieltjes te winnen op Sony’s persconferentie. Aldaar nestelde het muisje Quill zich al snel in het achterhoofd van duizenden gamers, blijkbaar met aardige gevolgen.

Lijkt Moss jou een titel die je liever fysiek in huis wilt hebben, of zijn dit soort kortere avonturen op PlayStation VR beter af met enkel die digitale download?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren