Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Optimale verbinding met de NETGEAR Nighthawk Pro Gaming XR500? | GamersNET Gear

We zagen het ruimteschip al voorbijvliegen in de NETGEAR Nighthawk Pro Gaming XR500 unboxing, maar nu mag de op games georiënteerde router ook door de review! Onze knappe koppen Salim en Tom schuiven aan om het nieuwe stukje netwerkapparatuur te bespreken, en de prijs uiteen te zetten.

Is de Nighthawk Pro Gaming XR500 zijn richtprijs à 279,99 euro waard? Je hoort en ziet het in GamersNET Gear, met NETGEAR.

 1.   
  tranceguy's avatar

  Hmm als ik al zoveel geld had en zou uitgeven zou ik meteen de Asus ROG Rapture GT-AC5300 halen… Maar deze zal ongetwijfeld erg goed zijn. Netgear is een goed merk dus is wel 1 van de mogelijke keuzes voor een gaming router…

 2.   
  Tom's avatar

  De concurrentie van ASUS is volgens mij een opvolger van de RT-AC5300 die wij twee jaar terug al eens behandelde. Leuk ding was het, maar wel ontiegelijk duur. Ook deze sequel gaat op de kop voor circa 320 euro (richtprijs à 349,99 euro).

  Ook die lijkt zich met name toe te spitsen op unieke en verbeterde software, evenals op dedicated CPU’s. Benieuwd of zoiets tegen DumaOS op kan wegen, gezien dat toch wel zeer prettige software is gebleken.

  De acht antennes hebben wel weer voordelen voor je draadloze bereik. Ik geloof dat de RT-AC5300 grofweg een halve kilometer als actieradius had. Dat trekken Linksys en NETGEAR dan weer net niet.