Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nooit meer opladen met de Razer Mamba en Firefly Hyperflux? | GamersNET Gear

Een draadloze muis die zichzelf oplaadt aan de hand van zijn eigen muismat? The future is now! Razer beloofde het met aankondiging van de Razer Mamba + Firefly Hyperflux, die voor maar liefst 279,99 euro op de kop gaat. Onze Peter mocht ermee aan de slag, en vertelt tegenover Tom wát je precies hebt aan zo’n duur stukje muisapparatuur, natuurlijk in GamersNET Gear!

 1.   
  KeesMommaiseenbaas's avatar

  Zonde van de hoge prijs inderdaad. Los van die prijs lijkt het me wel een erg prettige manier om een draadloze muis te gebruiken. Ben alleen benieuw hoe lang die mat dan mee zou gaan en wat de vervanging zou kosten. Razer kennende zal dat ook wel een mooie pricetag hebben.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  erg slick tho..

  alleen heb je wel nog altijd de discussie: Hoe groot moet de muismat zijn.
  Je ziet dat steeds meer mensen die mega grote/lange muismatten hebben waar dan ook je toetsenbord op staat.. wellicht ooit dat in de toekomst dat ze dat doen en er ook de draadloze toetsenbord op/mee werkt.

 3.   
  Tom's avatar

  Correct me if I’m wrong, maar volgens mij had Corsair zoiets al in the works. Zij waren sowieso (samen met Logitech) voorloper van dit soort concepten, nog voor Razer aan de haal ging met deze nieuwe Hyperflux-lijn.