Update voor Sea of Thieves verhelpt problemen; viert eerste maand met ‘gratis’ wapen

Bugfixes, technische verbeteringen én extra voorwerpen: de 1.0.6-update voor Sea of Thieves brengt het allemaal. Sinds een klein uur is de patch live voor zowel Xbox One als Windows 10, met allerhande nieuwigheden voor zeelieden. Waaronder zelfs een (nagenoeg) gratis wapen om het maandlange bestaan van de game te vieren.

Met een ruime gigabyte aan grootte is de update voor Sea of Thieves geen gigantische, maar toch dient er een boel verbeterd te worden. Scheepstouwen werpen nu ook schaduw, key binding is verbeterd en een boel kleine problemen zouden nu verholpen moeten zijn. Rare gaf voor het gemak een overzichtelijke lijst aan 1.0.6 patch notes voor de belezen piraat.

Om te heugen dat het online piratenspel alweer een maand op de digitale zee dobbert, geeft Rare nu ook de “Launch Crew”-variant van de Eye of Reach weg. Het sluipschuttergeweer is bij elke wapenhandelaar te koop tegen de schappelijke prijs van één enkel goudstuk, maar zal maar voor twee weken lang verkrijgbaar zijn.


Naast de nieuwe Eye of Reach zijn ook andere haarstijlen, wapens en complete reeksen aan kledingstijlen toegevoegd. Ook moeten er andere varianten van zeilen en likjes verf voor je boot beschikbaar zijn.

Genoeg nieuwigheden en verbeteringen om weer een duik in Sea of Thieves te maken? Of wacht je liever nog op écht nieuwe content? Want ja, ook die is inmiddels aangekondigd door Rare, al blijft de precieze vorm ervan nog ietwat mysterieus.

 1.   
  Tom's avatar

  Tof nieuw wapen en prima updates/verbeteringen, maar stiekem wordt het wel tijd voor die wekelijkse extra content en de grote uitbreidingen. Long overdue, als je het mij vraagt.

 2.   
  swklijn1's avatar

  No Man Sky is beter.

 3.   
  Mattiees's avatar

  ik heb de game rustig aan gespeeld, maar ik begin nu ook door de content heen te zijn (alleen nog het pure grinden is over). Dus nu maar even wachten vermoed ik zo tot de nieuwe spullen worden toegevoegd.

 4.   
  GrijzeVos's avatar

  Het is een zeer leuk spel maar het zit momenteel gewoon nog in Beta. Ik wat gespeeld en dat was leuk tot level 30 maar nu ben ik er klaar mee. Laat ze eerst nu maar komen met wat echte content.