Co-op shooter Strange Brigade krijgt releasedatum

Vorig jaar tijdens de E3 werd Strange Brigade aangekondigd. Deze co-op shooter van Sniper Elite-ontwikkelaar Rebellion heeft nu een releasedatum gekregen en het ziet er naar uit dat we deze zomer al naar Egypte gaan!

In Strange Brigade kruip je in de huid van één van de vier avonturiers en ga je naar Egypte. Daar is de gemummificeerde heksenkoningin Seteki tot leven gekomen en volgens de Britse geheime dienst zijn jullie de aangewezen personen om haar te stoppen. De game speelt zich af in het begin van de twintigste eeuw met de daarbij behorende mysterieuze technologieën, waaronder een amulet dat elke speler met zich meedraagt. Hierin kunnen zij de ziel van een verslagen vijand stoppen en zo magische aanvallen gebruiken. Tijdens het (ver)slaan van de in opgedroogde toiletpapier gerolde vijanden, moet je ook nog eens puzzels oplossen en schatten ontdekken. Dit allemaal kan vanaf 28 augustus op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    alweer een coop only game pff kakzooi

  2.   
    Tom's avatar

    Inderdaad, moeilijk. Beter gewoon een maximum zetten op het aantal co-op only games en een quota op singleplayers, anders wordt het echt te gek met die variatie en de breedte van het aanbod.