Regisseur John Wick en Deadpool 2 tekent voor verfilming The Division

Het bleef even stil rondom de verfilming van The Division, maar de draad van opmerkelijke onthullingen lijkt weer opgepakt. Recentelijk werd bekend dat stuntcoördinator en regisseur David Leitch de regie van de game-verfilming op zich zal nemen.

Leitch is vooral bekend van zijn werk voor het met actie barstende John Wick, maar zal binnenkort ook mogen tonen wat zijn explosieve regie voor antiheld Deadpool kan betekenen. Vanaf 17 mei draait Deadpool 2 in de Nederlandse bioscopen, een zoveelste groot Hollywood-project voor de man die ooit zelf begon als acteur en stuntman.


Wat de verfilming van The Division precies inhoudt, is nog niet bijster precies onthuld. De film moet eenzelfde setting als de gelijknamige game uit 2016 vertolken, waarin een gespecialiseerde militaire kracht voor het overleven van een post-pandemisch New York. Qua tijd en ruimte lijkt de film parallel te lopen aan het positief ontvangen Tom Clancy’s The Division, maar het daadwerkelijke plot blijft nog in het ongewisse.

Toch is één ding zeker. Met Leitch aan het roer van de regie, kunnen we in ieder geval uitgaan van een portie stevige actie. Misschien in schril contrast met de sarcastische Deadpool, maar desalniettemin iets om in de gaten te houden…

Voor meer nieuws over de The Division-film zit je bij GamersNET goed. Wij wachten hoopvol af op meer interessante aankondigingen rondom de verfilming van de virale shooter.

  1.   
    BozeBever's avatar

    Prima films, maar ze blinken niet uit in een sterk verhaal (thans, John Wick, Deadpool weten wij nog niet). Hoop dat er een goede scriptschrijver op wordt gezet en dan heb ik wel hoop eigenlijk!

  2.   
    Tom's avatar

    Eens. Qua actie zit je wel verzekerd, maar een ervaringsdeskundige op het narratief zou niet misstaan.