Wees de ultieme edgelord met figma-standbeeld van Overwatch’ Reaper

Wederom een puik stukje standbeeldkunst van het Japanse merk Good Smile Company. Na figuren als Tracer uit Overwatch te hebben mogen verwezenlijken in flexibele figuurvorm, meldt nu ook de druilerige Reaper zich als wendbare held.


Voor een goede 7200 Yen (exclusief belasting) haal je de Reaper figma in huis, omgerekend circa 55 euro. Met ruim 16,5 centimeter in grootte, staat de edgelord dan wel statig op je bureau of in de kast, volledig te poseren en wel.

Inbegrepen bij de stoer ogende Blackwatch-held zitten uiteraard Reapers iconische Hellfire Shotguns, verschillende handposities en extraatjes om de koelbloedige killer zijn Death Blossom-aanval uit te laten beelden.


Het figma-beeldje van Reaper zal jammer genoeg niet bijzonder snel te verkrijgen zijn. Zoals vaker het geval bij Good Smile Company, zit er een flinke wachttijd gebonden aan de aankondiging. Rond februari volgend jaar zal het standbeeldje van Reaper opgeleverd worden. Tot en met 24 mei is het nieuwe figuur te pre-orderen via de officiële website.

Zou jij Reaper over je bureau laten waken, of is deze held wellicht net wat te edgy voor jouw smaak?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren