Nieuwe uitbreiding Cities Skylines introduceert pretparken, dierentuinen en meer

Op 24 mei wordt de stedenbouwgame Cities: Skylines voorzien van een nieuwe uitbreiding, genaamd Parklife. De uitbreiding introduceert onder andere pretparken, dierentuinen, natuurreservaten en nog veel meer.

De focus van Parklife ligt op het omtoveren van saaie, lege stukken land tot bruisende toeristenattracties. Hiervoor biedt Parklife straks een geheel nieuwe ‘park area tool’, waarmee je aparte parkdistricten kunt creëren. Deze zijn volledig te customizen met nieuwe gebouwen en andere toebehoren. Zo kan je zelf routes uitstippelen voor je bezoekers en de prijzen van tickets bepalen voor wandeltochten en sightseeing tours.

De Parklife-uitbreiding verschijnt 24 mei voor de pc en kost 14,99 euro. Mocht je hem in de pre-order bestellen, dan krijg je tien procent korting. De uitbreiding vereist dat je Cities: Skylines in bezit hebt, die momenteel via de officiële website van Paradox Interactive stevig is afgeprijsd. Het is nog onduidelijk of en wanneer de Parklife-uitbreiding voor de consoleversie van Cities: Skylines verschijnt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren