God of War nu te pre-loaden; bedraagt 45 GB

Onze Daniël is, op zijn zachtst gezegd, lyrisch over God of War, dus ongetwijfeld heb je inmiddels zelf ook zin om de Noorse mythologie in te duiken. Goed nieuws: de game is nu te pre-loaden als je een van de digitale versies hebt gereserveerd.

We raden je overigens aan om de download zo snel mogelijk te starten: de spelbestanden zijn ongeveer 45 GB groot, dus met de gemiddelde internetsnelheid ben je wel even bezig om hem binnen te halen. Het is nog niet bekend op welk tijdstip het slot van de bestanden gaat.

Hebben jullie al zin om de vernieuwde Kratos onder de knoppen te nemen? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Turk–Life's avatar

  Hack en slash games zijn niet zo mijn ding. Ik heb god of war aantal keren geprobeerd te spelen maar t is hem toch niet geworden, na een paar levels heb ik de game gewoon verwijdert. Ik hou niet zo van lineaire games, t is niet echt van deze tijd. Doe mij maar gewoon open wereld games.

  Maar als ik de trailer van de game zie snap ik wel waarom veel mensen hem willen kopen, hij ziet er zeker vet uit. Ik vind het eigenlijk stiekem best spijtig dat het niet mijn soort genre is.

 2.   
  GBA43's avatar

  Turk–Life schreef, "Hack en slash games zijn niet zo mijn ding. Ik heb god of war aantal keren geprobeerd te spelen maar t is hem toch niet geworden, na een paar levels heb ik de game gewoon verwijdert. Ik hou niet zo van lineaire games, t is niet echt van deze tijd. Doe mij maar gewoon open wereld games.
  Maar als ik de trailer van de game zie snap ik wel waarom veel mensen hem willen kopen, hij ziet er zeker vet uit. Ik vind het eigenlijk stiekem best spijtig dat het niet mijn soort genre is."

  Er zijn wel een aantal verandering gedaan, zo is deze God of War absoluut geen hack n slash meer te noemen.
  Verder is de game semi linear, had trouwens ook liever open world gehad.
  Ik raad je in ieder geval aan om even wat gameplay te kijken, er is toch wel een hoop anders dan de voorgaande delen.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  @t urk–Life: Dat het niet jou ding is zoals jij het zegt, betekent niet gelijk dat het niet meer van deze tijd is.
  Ik zou graag nog een God of war in style van 1 tot en met 3 zien, deze zijn zo goed dat ik nu twijfel of ik dit nieuwe deel wel leuk ga vinden.