Geruchten verschenen over Watch Dogs 3; aankondiging op E3?

Voor velen was Watch Dogs 2 wat het eerste deel had moeten zijn, dus het lijkt erop dat Ubisoft de juiste draai heeft gevonden in de serie hackersgames. Het zou dan ook bepaald geen verrassing zijn als de ontwikkelaar een nieuw deel gaat publiceren en geruchten op het internet doen vermoeden dat Watch Dogs 3 er inderdaad aan zit te komen.

Het eerste gerucht komt van Sam, de digital assistant die Ubisoft in Canada beschikbaar heeft gesteld om te dienen als een soort Siri, maar dan voor Ubisoft-games. Een gebruiker besloot Sam naar aanleiding van een Watch Dogs-achtige 1 april-grap in Uplay te vragen naar Watch Dogs 3. Het programma antwoordde als volgt:

Watch Dogs 3 is not finished yet, but from the last early build I tried it’s very solid. The Dev team works wonders! Can’t wait for you to try it!
Het YouTube-kanaal UbiCentral nam de proef op de som en kreeg hetzelfde antwoord te horen. Daarnaast verscheen enkele dagen geleden een (inmiddels weer verwijderde) Tweet op de officiële Watch Dogs-pagina: “This is Everything.” De franchise gebruikt “Everything is connected” natuurlijk vaak als slogan, dus dit zou zomaar een eerste teaser kunnen zijn geweest.

Vooralsnog blijft het echter bij geruchten en zullen we moeten wachten op meer concrete informatie van Ubisoft zelf. Grote kans dat we hier op moeten wachten tot 11 juni, de dag van de Ubisoft-persconferentie op de E3.

 1.   
  Riesgaming's avatar

  ik kan niet wachten ga hem sowieso kopen ;p

 2.   
  Turk–Life's avatar

  Watch dogs 3, the division 2. Kom maar op! Ik haal ze zowiezo. Zowel Watch dogs 1 als 2 en the division heb ik platinas van behaald.

 3.   
  tranceguy's avatar

  Zou awesome zijn.

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  daar zat ik nu op te wachten geruchten zijn 9 van de 10 keer waar

 5.   
  mattioza's avatar

  Watch Dogs wordt dus ook zo’n franchise, waar ze om de 2 jaar een game van willen uitpompen. (deel 1: 2014, deel 2: 2016, deel 3: 2018?). Ach ja, je moet iets als je als Ubisoft zijnde 10 tal games per jaar wil uitgeven.