God of War is de hoogst scorende PlayStation 4-game

Nog maar een paar dagen en dan verschijnt God of War. De achtste installatie van de franchise is een van de grootste releases van dit jaar en dat is flink te merken aan de reviewcijfers. De game krijgt minimaal een acht, maar er wordt echt met tienen gestrooid alsof het niets is.

Hierdoor is God of War van ontwikkelaar Sony Santa Monica inmiddels de hoogst scorende PlayStation 4-game. De game staat momenteel gemiddeld een 9,5 op Metacritic en staat net onder Grand Theft Auto V en op gelijke hoogte met The Last of Us Remastered, maar dat zijn allebei remasters. Dus als het om originele PlayStation 4-titels gaat, is God of War momenteel de absolute topper volgens critici.


De top 10 wordt afgemaakt door Persona 5, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Uncharted 4: A Thief’s End, Journey, Bloodborne, Undertale en The Witcher 3: Wild Hunt.

Hou GamersNET de komende dagen in de gaten of wij God of War ook zo hoog hebben zitten!

 1.   
  tranceguy's avatar

  GTA V is geen remaster, maargoed…

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Dat staat der ook niet

 3.   
  Heccer's avatar

  maar dat zijn allebei remasters.

 4.   
  Leukste's avatar

  Ik moest met al die cijfers meteen denken aan het volgende.
  Review-cijfers zijn onzin! 🙄

 5.   
  Tom's avatar

  Hoe is GTA V op de huidige generatie geen remaster? Het is (of was) letterlijk dezelfde game, maar dan opgepoetst en technisch verbeterd. Heel letterlijk genomen is dat een remaster. Of ’s werelds beste port.