Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Battle Royale is dood! | Hot Koffie Show

Amador en Tom schuiven deze week aan om het te hebben over een van de meest besproken game genres van deze tijd, Battle Royale games! Onze gastheren vroegen zich af, is dit genre niet al een beetje aan het uisterven?

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik heb dr niets mee sterf maar uit

 2.   
  Supermanneke's avatar

  Als er een ontwikkelaar is die het Battle Royale genre superb gaat neerzetten is het Blizzard, maar dan wel pas over 15 of 20 jaar als de rest van de industrie het genre is vergeten.

 3.   
  mattioza's avatar

  Nou de populariteit dat er nu is zal sowieso dalen, een game/genre kan deze omvang ook niet blijven volhouden. Maar denk wel dat het nog een hele tijd hot gaat blijven. Verwacht zeker tot de nieuwe Call of Duty uitkomt. Je ziet nu ook op Youtube, dat veel grote CoD-youtubers nu volop inzetten op Fortnite, komt ook beetje door het feit dat de populariteit van CoD WII toch tegenvalt, zou bij Black Ops 4 waarschijnlijk weer totaal anders zijn.

  Fortnite pakt het ook goed aan door het via Early Access aan te bieden en dan elke week (of wat is het) er iets nieuw in te pompen en tijdelijke evenementen in te stellen. Is ook gratis te spelen, maar verdient bakken met geld omdat de spelers toch die nieuwe pakjes willen. Dus ook op dat punt, goed gedaan.

  Radical Heights doet het trouwens verrassend goed op Steam. Het is zo fout, dat het toch nog soort van goed wordt. Natuurlijk is het veel te vroeg uitgebracht (ook al is het Early Access), maar heeft zo te zien wel potentieel.

  Nieuwe stelling: ‘Eerlijke’ (in de zin van niet pay to win) Free to Play’s zijn een absolute toevoeging in het gamelandschap, zowel voor ontwikkelaar/uitgever als consument.

 4.   
  Mark89NL's avatar

  Fortnite is niet echt mijn ding , net als Pubg daarin tegen zit ik de laatste tijd vaak op Call of Duty weer omdat ww2 voor mij weer verslavend is geworden. Heb laatst wel Fortnite even gedaan maar na een half uurtje was ik het alweer zat.

 5.   
  BearsRidingTanks's avatar

  10 redenen waarom Battle Royale dood is. Je zult niet geloven wat er op nummer 7 staat

 6.   
  Turk–Life's avatar

  misschien n idee voor de volgende hot koffie show: ‘Van welke games weten we (bijna) zeker dat ze worden aangekondigd op de E3.’