Kingdom Hearts 3 verschijnt in november volgens retailer Target

Het lijkt er eindelijk op dat het wachten op Kingdom Hearts 3 niet lang meer hoeft te duren. Square Enix heeft al aangegeven dat op de E3 dit jaar een releasedatum voor de game wordt aangekondigd, maar retailer Target lijkt al zeker te weten dat de game begin november uit gaat komen.


Op de website van Target staat de releasedatum van Kingdom Hearts 3 op donderdag 1 november. Het blijft natuurlijk gissen of de webshop voor zijn beurt spreekt of dat er sprake is van een placeholder. Desalniettemin is het erg hoopvol dat de eerste signalen aangeven dat het langverwachte derde deel van de Kingdom Hearts-franchise, dit jaar gaat verschijnen. Wordt ongetwijfeld in Los Angeles vervolgt…

 1.   
  kiesmaarwa's avatar

  Yes please. Wacht, november? Eerderrrrr please. En wanneer worden de special editions onthuld. Mijn geld wordt ongeduldig ๐Ÿ˜ฅ

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  kiesmaarwa schreef, "Yes please. Wacht, november? Eerderrrrr please. En wanneer worden de special editions onthuld. Mijn geld wordt ongeduldig ๐Ÿ˜ฅ "

  Dat duurt nog eens een jaar extra ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  Dus in november…. mweh die komt vast pas 2019 omdat het toch nog wat verder geschoven wordt. Als ze een releasedatum bekend gaan maken zal dat op de E3 zijn denk ik. Misschien zelfs pas de Tokyo Game Show.

  Ik wacht al zo lang op die game dat mijn pre-order nog bij Dimension Plus (r.i.p.) was gedaan….wie kent het nog :’)

 4.   
  Mark89NL's avatar

  Werd tijd

 5.   
  Steamturtle's avatar

  oef het werd wel tijd ๐Ÿ™‚