Radical Heights is het nieuwe project van de studio achter LawBreakers

De studio Boss Key Productions van Cliff ‘Cliffy B’ Bleszinski kent geen goede start met het enorm geflopte LawBreakers. Een paar dagen geleden gaf de studio ook aan de de shooter op een zijspoor is gezet en geen nieuwe content meer krijgt. Tegelijkertijd werd ook bevestigt dat er aan een nieuwe game wordt gewerkt en nu weten wat het is. Boss Key gaat battle royale met Radical Heights.

Radical Heights is een Battle Royale shooter die zich afspeelt in een jaren 80 spelshow en is vanaf morgen al te spelen in Steam Early Access. Het voelt een beetje als een gehaaste release, aangezien de studio de eerste versie van de game gekscherend “X-Treme Early Access” noemt. Radical Heights is free-to-play en moet dus de strijd aangaan met grootmacht Fortnite, die records blijft verbreken en grondlegger PUBG achter zich laat.

Boss Key Production heeft een setje screenshots vrijgegeven, waarin de jaren 80-sfeer van Radical Heights goed wordt weergegeven.
[SCREENSHOTS]

 1.   
  mattioza's avatar

  Heb er niet echt goed gevoel bij.

 2.   
  Tom's avatar

  “How ya doing, fellow kids?” – Boss Key Productions, 2018

  Ja, ik voel ‘m nu ook niet echt. Beweren dat een Early Access jaren 80 Battle Royale nu echt je ‘passieproject’ is, dat voelt ergens gewoon als kwats. Precies drie keywords die de laatste tijd overdreven populair zijn, dat is allemaal net té toevallig.

  Overigens zou de game nog best aardig uit kunnen pakken, maar ik betwijfel of het mee kan dingen tussen Fortnite, PUBG en nog een handvol andere grote Battle Royales die de laatste tijd achterban winnen.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Weer iets waar niemand op zit te wachten

 4.   
  Steamturtle's avatar

  nope geen interesse…