Cuphead-ontwikkelaar Studio MDHR zoekt nieuwe producer

Met het koddige Cuphead afgerond, gelanceerd en legio verwachtingen overtroffen, lijkt ontwikkelstudio MDHR zich klaar te maken om een nieuw project te tackelen. Een onthulling lijkt in de verste verte nog niet in het zicht, maar toch schemert er hier en daar een vergroting van de onafhankelijke ontwikkelaar door. Zo schijnt Studio MDHR actief te zoeken naar een nieuwe producer, dan wel productmanager om hun team aan te sterken.


Op Studio MDHR’s officiële website werd de vacature kortgeleden geplaatst. In het specifiek zoekt het team naar een producer met al enige ervaring, een liefde voor games en een vooral op internet gebonden werkplek. Her en der wordt de mogelijke aanwezigheid van nieuwe games naast Cuphead genoemd, maar zeer concreet wordt overduidelijk niet gesproken over wát dat precies kan zijn.

Mocht je zelf een gamepje of twee uitgebracht hebben en ben je in mogelijkheid om further down the road wellicht naar Canada te verhuizen, dan is deze vacature wellicht ook iets voor jou. Mocht het zo ver komen, vergeet ons dan vooral niet en geef aan GamersNET door wát Studio MDHR precies uit wil spoken in de komende tijd.

Meer weten over waarom Studio MDHR’s eerste werk zo machtig goed ontvangen werd? Lees vooral onze uitgebreide Cuphead review voor meer liefde en lof rondom wellicht een van de (stilistisch gezien) meest baanbrekende games van 2017.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Ben benieuwd!