Divinity: Original Sin 2 komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Divinity: Original Sin 2 was met ruim een miljoen verkopen misschien wel de grootste RPG-hit van 2017, maar vooralsnog bleef de game exclusief speelbaar op de pc. Veel mensen smeekten ontwikkelaar Larian Studios om het spel ook naar de consoles te brengen, en de studio geeft daar nu gehoor aan: binnenkort komt Divinity: Original Sin 2 ook naar PlayStation 4 en Xbox One.

Voor de mensen die nog nooit van Divinity: Original Sin 2 hebben gehoord: de game biedt de mogelijkheid om de wereld te verkennen met een groep van een tot vier personages, waarbij je voor je eigen karakter kunt kiezen om een van de zes Origin Characters óf om je eigen karakter aan te maken met tal van opties. Je kunt alleen of met vrienden spelen en als je voor die laatste optie kiest, heb je ook nog eens de keuze tussen split-screen co-op en online co-op. De RPG leent zich dan ook perfect voor de thuisconsoles.

Ook zegt Larian Studios dat het veel van de kritieken op de oorspronkelijke pc-versie meeneemt in de ports voor PlayStation 4 en Xbox One. Het is nog niet bekend welke vorm de veranderingen zullen aannemen, maar daarover volgt binnenkort meer nieuws. Aangezien de sympathieke Belgen goed zijn voor hun fans, is de verwachting dat ook de pc-versie zal worden voorzien van de tweaks en andere toevoegingen.

Het is nog niet bekend wanneer Divinity: Original Sin 2 op de consoles verschijnt.

 1.   
  mattioza's avatar

  Zat er een beetje aan te komen, was bij het eerste deel ook zo. In de playstation-trailer staat dat hij in augustus 2018 naar PS4 komt. (Xbox One vermoedelijk ook)

  https://www.youtube.com/watch?v=uTBHFU6L38c&t=0s

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Ik ben voor.