Stemacteur van Spider-Man bekendgemaakt

Gisteren werd bekendgemaakt dat de nieuwe Spider-Man-game in september zal verschijnen, en nu is ook uit de doeken gedaan wie precies de stem van de speelbare Peter Parker in zal spreken.

Stemacteur Yuri Lowenthal zal de audio van Peter Parker, Spider-Man voor vrienden, voorzien. Dit maakte Lowenthal zelf bekend via zijn Twitter:


Lowenthal is sowieso geen onbekende in de game-industrie. Eerder had de stemacteur al een rol in onder andere Persona 4, The Order: 1886 en zelfs ontwikkelaar Insomniacs eerdere werk,Sunset Overdrive. Tevens sprak de stemacteur de stem in van de titelwaardige prins in de Prince of Persia-reeks.

Spider-Man zal op 7 september exclusief verschijnen voor de PlayStation 4 en zal geen microtransacties bevatten. Verder draait de game op de PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro op eenzelfde 30 frames per seconde.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Was a lang bekend. Zag dit maanden geleden al op IMDB staan volgens mij. Maar leuk. Kan niet wachten op deze game! September wordt een mooie maand!

  2.   
    tranceguy's avatar

    Als gerucht wellicht? Nu is het officieel bekendgemaakt dus interessant. Staat zoveel op imdb maar dat wil nog niet zeggen dat dat allemaal klopt ten tijde van release…