Latios en Latias komen naar Pokémon GO; rouleren op 8 mei

Zoals in januari al werd aangekondigd middels een trailer is 2018 letterlijk een legendarisch jaar, waarin de legendarische Pokémon uit de verschillende generaties in de spotlight worden gezet. Zo ook in Pokémon GO: ongeveer eens per maand wordt er een nieuwe Legendary Pokémon geïntroduceerd via het Raid-systeem. Lugia was een van de eerste en maakte vorige maand zijn terugkeer, inclusief een shiny-variant. Nu is deze vogel echter weer weggevlogen om plaats te maken voor Latios en Latias.

Deze twee psychische draken zijn echter niet allebei tegelijk in dezelfde regio beschikbaar: in Europa, Australië en Azië is de defensieve Latias in eerste instantie de legendarische Raid Boss, waar de offensieve Latios in Noord- en Zuid-Amerika en Afrika te vinden is. Op 8 mei wisselen de Eon-draken van regio, waarna ze allebei de aarde zullen verlaten op 5 juni.

Daarnaast zijn er nieuwe reguliere Raid-bazen ingevoerd die het (in meer of mindere mate) goed doen in gevechten tegen Latios en Latias (die allebei dezelfde Dragon- en Psychic-typen bezitten). Zo is Houndoom nu een Raid Boss op level 4 en zijn de spookachtige Duskull en Shuppet ingevoerd op het laagste Raid-niveau.

Hebben jullie zin in de nieuwe legendarische Pokémon? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik heb er wel weer zin in nieuwe legendarische, heb afgelopen zondag mew ook al gehaald dus kom maar op 😀