PUBG rolt verbeteringen uit voor beta kleine map; Squads nu welkom

Sneller de actie induiken in PlayerUnknown’s Battlegrounds is met de beta van Codename: Savage nu een feit. De kleinere speelomgevingen werd sinds deze zondag geopend voor geselecteerde testkandidaten, maar wordt nu ook aangescherpt en verbeterd. Aan de hand van feedback worden patches geïmplementeerd, waaronder ook de mogelijkheid op het eiland te storten met maten, in plaats van alleen solo.


In een update via de Steam Community laat ontwikkelstudio PUBG Corporation weten wat er zoal nieuw is in de beta. Daarbij werd een korte reeks patch notes vrijgegeven, voor de geïnteresseerden:
  • Increased the item and weapon spawn rates inside residential buildings and small cabins to improve the looting experience along the outskirts of the map.
  • The first blue zone circle will show up right at the beginning of the match so players can plan their strategy before parachuting.
  • Blue zone time adjusted to speed up gameplay during the first phase of the match.
  • Red zone frequency has been lowered
  • There are now fewer explosions inside each red zone. The size of the red zone remains the same.
  • Vans now spawn less often. The two-wheeled motorcycle spawns more often. Motorbikes with sidecars have been removed from Codename: Savage.
Een ander aanbod in voertuigen, verminderde red zones en een versneld proces voor de start van de alternatieve modus; stuk voor stuk lijkt de Zuid-Koreaanse ontwikkelaar aardig onderweg van Codename: Savage een volwaardig nieuw stukje gameplay te maken. De vraag is vooral of het precies dát kan bieden waarvoor Battle Royale-spelers nu het liefst kiezen voor de concurrentie; het immens populaire Fortnite: Battle Royale.

Naast nieuwigheden biedt de update ook meer ruimte voor vers bloed in de beta. Via de officiële website kunnen Steam-spelers van het spel een van de nieuwe batch testcodes verzilveren.

Probeer jij de versnelde variant van PUBG dezer dagen uit?

  1.   
    BozeBever's avatar

    Ik ben bang dat PUBG voor mij te laat is, hoe leuk het mij ook lijkt. Fortnite heeft mij gratis overgehaald naar het BR-Genre, en heeft mij gegrepen. Ik zal PUBG zo altijd vergelijken met Fortnite helaas. Zeker nu Fortnite zo gigantische snel gaat, goede updates krijgt en nog altijd gratis is (lees vrienden stappen eenvoudig in). Daarnaast loopt het als een zonnetje zelfs op mindere PC’s.

    PUBG kan mij enkel nog vangen als de (hoewel het laag is) instapdrempel nog lager is en vrienden ook over zijn te halen. Tot die tijd…

  2.   
    Mattiees's avatar

    haha, deze update komt net een dag te laat tom 😆

  3.   
    Tom's avatar

    Een beetje wel, hè? Was leuk geweest om deze gisteravond op stream uit te proberen, maar gelukkig viel Sea of Thieves lekker in.

    Als het meezit deze week, kunnen we misschien nog een extra streampje hiervoor inplannen. Neem aan dat er wel wat mensen te porren zijn voor een avondje versneld PUBG-plezier.