Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Breekt A Way Out uit als indie-topper van 2018? | Indie Spotlight

Soraya en Salim zitten klaar voor een nieuwe Indie Spotlight! Iedere week zetten we daarin een onafhankelijk spel in het zoeklicht, en deze keer gaat het over niets minder dan A Way Out.

Inderdaad, de game die niemand minder dan Electronic Arts plots aankondigde op afgelopen E3, is in zekere zin nog enigszins ‘indie’. En dat ligt onze stagiair รฉn indie-dame natuurlijk dicht bij het hart…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ik ben deze game als ”playtrough” serie aan het volgen op YT kanaal van jan aka yarasky.
  Hij is deze game aan het letsplayen samen met zn vriendien linda aka diamantjewel.
  Vind het wel gaaf om te zien./volgen.

  p.s. het is/was een beitel soraya ๐Ÿ˜‰ chisel.

  Enige wat ik wel liever anders gezien zou hebben… Ik vind dat ze al vrij snel buiten de poorten zijn. Dat hadden ze van mijn betrefd iets langer mogen rekken. Of dat de eerste poging mislukt ofzo..

  Ik heb nog niet alles gezien. Jan en linda zijn nu iig wel al buiten de poorten… Dus ik weet nog niet of ze echt nog gepakt gaan worden of niet…. maar mn vermoeden zegt van niet… happy ending je weet zelluf wahahahaha ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 2.   
  mattioza's avatar

  CHILLOZZ schreef, "Ik ben deze game als ”playtrough” serie aan het volgen op YT kanaal van jan aka yarasky.Hij is deze game aan het letsplayen samen met zn vriendien linda aka diamantjewel.
  Vind het wel gaaf om te zien./volgen. "

  Haha lol, ik ook. ๐Ÿ˜€

  Het is natuurlijk allemaal heel erg cinematic, alles is als het ware voorgeprogrammeerd hoe het gaat lopen, een interactieve film. Is ook niet verwonderlijk, aangezien de leidende persoon bij Hazelight Studios ook een verleden heeft in de film-industrie. Het weinig falen, zorgt er ook voor dat je in die flow blijft. Maar dat gezegd zijnde vind ik het wel geslaagd. Het legt zich volledig toe op de details (de individuele acties zijn ook erg kort, het is niet dat je een half uur aan die speer bezig bent), wat het heel erg realistisch maakt. Een gevangenisontsnapping gebeurt eerder op deze manier stap voor stap (niet dat ik er persoonlijk ervaring mee heb ๐Ÿ˜€ ) dan gun blazing a la Wolfenstein of door hard te knokken a la Batman. Zeker boeiend verhaal om volgen, benieuwd hoe het verder gaat en of er een vervolg komt/mogelijk is.