Beta-spelers van Sea of Thieves beloond met unieke set zeilen

Een eerste setje ‘extra content’ voor piraten op de Sea of Thieves; een set unieke zeilen voor hun schepen. Gamers die meededen aan het Insider-programma en zichzelf ingeloot hadden voor de alpha- of beta-tests, worden nu beloond met een zogenaamde ‘Founder Sails’.

Via een berichtje vanuit Microsoft op de Xbox One (of Xbox App op Windows 10) kunnen spelers die in aanmerking komen voor de windvangers een code ophalen. Door de reeks letters en cijfers te verzilveren via het Xbox-platform, worden de zeilen automatisch toegevoegd aan je in-game inventaris.


In de verste verte is dit natuurlijk niet de oplossing waar duizenden spelers op wachten; het daadwerkelijk uitbreiden van de variatie en diepgang op zee. De afgelopen dagen werd Sea of Thieves door verschillende media aardig afgebrand, wegens een gebrek daaraan.

Wij van GamersNET waren meer te spreken over Rare’s piratensimulator, zoals ook te lezen was in onze Sea of Thieves review. Maar toch, ook ons punt van aandacht is het verder uitbreiden van de game, die soms toch iets te kaal voelt.

Toevallig, aangezien we vandaag ook onze 5 verbeteringen voor Sea of Thieves-video lanceerde, met potentiële nieuwe content voor de piratenwereld.

Strijk jij deze zeilen, of wacht je liever tot Sea of Thieves net wat meer ‘compleet’ voelt?

  1.   
    Steamturtle's avatar

    altijd fijn 🙂