Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

De mainstream media haten games! | Hot Koffie Show

De NPO, Shownieuws, RTL Late Night en natuurlijk De Bruine Rotterdammer, allemaal voorbeelden van mainstream media, maar die bespreken eigenlijk nooit games… In deze spliksplinter nieuwe Hot Koffie Show bespreken Peter en Soraya of dit wellicht te maken heeft met een onderliggende haat voor games vanuit de media!

 1.   
  mattioza's avatar

  Meer aandacht in de actualiteit/showprogramma’s moet voor mij zeker niet. Maar een deftig gameprogramma en belangrijke esport-wedstrijden in de benelux (zou esports in de Benelux een stuk professioneler maken) op een openbare tv-zender zouden zeker leuk zijn. (dat hebben boeken, films en muziek ook)

 2.   
  tranceguy's avatar

  Fuck die mainstream media dan, de gameindustrie heeft die kanalen niet eens nodig aangezien de reclame toch wel massaal doorgepaasd wordt…

 3.   
  BozeBever's avatar

  Hier ben ik het niet mee eens. Kijkende naar de Nederlandse Media dan heeft zelfs RTL Boulevard een gamer in de redactie (Jim Vorwald, oud radiomaker en gezicht van youtube-kanaal GamerGeeks (erg leuk overigens)). Voor de reclame hoeven ze het ook niet te doen. Er is tegenwoordig voldoende ruimte voor games. Laten wij eerlijk zijn. Een nieuwe game is niet iets voor het 8-uur journaal.