Zoektocht naar Mew start in Pokémon GO met introductie van nieuw quest-systeem

Ontwikkelaar Niantic heeft een nieuwe update voor Pokémon GO uit de doeken gedaan. Met de introductie van een compleet nieuw quest-systeem start de zoektocht naar Mew in de mobiele applicatie. In de speurtocht naar Mew geeft Professor Willow Pokémon GO-spelers verschillende ‘research tasks’.

Hierin wordt een onderscheid gemaakt tussen een tweetal onderzoekstaken: Field Research en Special Research. Field Research kan je activeren door PokéStops te bezoeken en geven je opdrachten zoals het vinden en/of vangen van bepaalde Pokémon of het winnen van gevechten. Special Research-taken krijg je van Professor Willow en zorgen voor belangrijke ontdekkingen in je zoektocht naar zeldzame Pokémon.

Het uitvoeren van de research-opdrachten wordt op verschillende manieren beloond, onder andere met bepaalde items en encounters met specifieke Pokémon. Daarbij krijg je bij het voltooien van moeilijkere opdrachten natuurlijk een grotere beloning. Door dagelijks ten minste één Field Research-opdracht te voltooien, verdien je daarnaast stamps. Als je zeven op rij zo’n stamp verzameld hebt, wordt je ook nog eens beloond met een Research Breakthrough. Zo’n onderzoeksdoorbraak gaat natuurlijk gepaard met een extra grote beloning en Niantic laat weten dat een encounter met een legendarische Pokémon ook zomaar tot de mogelijkheden behoord!

 1.   
  MikeGevers's avatar

  De hype is weer toegeslagen! Ik speel nog altijd, maar heb in tijden niet zó gehyped over Pokémon GO. Laat dit weekend maar komen 8)

 2.   
  Dennisduin's avatar

  Eindelijk iets om moeite voor te doen

 3.   
  Grolschje's avatar

  Met nieuwe opdrachten is de Pokemon game weer heel vette game geworden . Je krijgt gewoon weer zin om te lopen enpokemon te spelen

 4.   
  Grolschje's avatar

  Van de zomer wordt al weer 2 jaar dat ik het speel, ben nooit gestopt, het bleef leuk met die nieuwe generaties Pokemons