Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Razer Mamba & Firefly Hyperflux | Unboxing

Deze week kregen wij weer een mooi pakket binnen van Razer. Deze bevat niet alleen de (optionele) draadloze gaming muis, de Mamba, maar ook de Firefly! Deze muismat heeft niet alleen kekke verlichting, maar dient ook als oplaadstation voor de Mamba. Peter pakt het pakketje uit.

Kom snel terug op Gamersnet.nl voor de uitgebreide GN Gear en review!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik zag m al eerder op YT voorbij komen.
  De desbetreffende gast die dat filmpje poste zei dat de muismat gedeelte [Dat wat peter hier er eventjes uitpakte] 2 verschillende kanten heeft. op kant a schuift hij makkelijker dan op kant B.]

 2.   
  Tom's avatar

  Zelf dacht ik dus ook dat dit compleet overbodig zou zijn, maar in wezen is het natuurlijk wel fijn om nul wrijving te hebben wat betreft kabel, en toch nooit op hoeft te laden.

  Best ingenieus bedacht, al is de vraag maar hoe lang die accu dat volhoudt met continue stroomvoorziening.

 3.   
  Mattiees's avatar

  logitech heeft ook zo’n set en daar laden ze de accu redelijk ingenieus op (door niet continu op te laden maar de muismat uit te laten lezen hoe vol de accu zit). Ik vind het voor mezelf net wat te duur maar zie zeker het nut van zo’n product in. Ben benieuwd naar de review!

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik vind m persoonlijk wel erg gaaf.
  Maar de prijs is dan ook wel erg gaaf. kuch kuch… Nja heb je wel nooit last van een lege accu. en of kabel issues.

  En dat systeem van wel glad en iets minder glad is ook wel echt slim.

  Vind zelf die mega muismatten altijd ook wel gaaf. waar je ook je toetsenbord op kunt plaatsen zeg maar…

  Maar voor mij [laptop gebruiker] totaal overbodig. Maar vind ze wel gaaf 😉 hahaha

  Ik vind headsets ook altijd erg intressant om filmpjes van/over te bekijken. Kijken wat er allemaal op en aan kan zitten… Gebruik zelf de hyper x cloud en die bevalt me opzich prima. Ja zou graag draadloos willen want [laptop gebruiker.] Maar ik vind het dan zo kak als je dan een USB dongel hebt die mega huge is… ze moeten dan eens meer die ultra platte usb stickies voor gebruiken. Het kan wel want er zijn merken die t wel gebruiken.