Nieuwe Splinter Cell-game sluipt zich mogelijk een weg naar E3

Het is alweer een tijdje geleden dat Sam Fisher voor het laatst het licht zag; Splinter Cell: Blacklist stamt immers alweer uit 2013. Maar nu lijkt er dan toch weer leven in de duistere brouwerij. Volgens nieuwe geruchten zouden we weer snel weer aan de slag kunnen gaan met een nieuw avontuur met de Third Echelon-strijder Sam…

Op de Canadese website van online winkel Amazon verscheen recentelijk namelijk een aankooppagina die doet vermoeden dat een nieuwe Splinter Cell-game op komst is. Aangezien er slechts een loze pagina voor werd aangemaakt — die na enige tijd al snel werd verwijderd — en geen verdere informatie beschikbaar was, kan men het gerucht ook met een korrel zout nemen.

Daarentegen maakte Richard Dansky, de schrijver van nota bene Splinter Cell: Blacklist, vorige maand op Twitter bekend dat hij bezig was met een project waar hij lange tijd aan had gewerkt, wat hij binnenkort graag zou willen tonen. Op verdere details kon hij blijkbaar niet ingaan.


De vraag blijft vooral af een mogelijke aankondiging in het verschiet ligt voor aanstaande E3. De afgelopen jaren klonken er namelijk ook al eerder geluiden dat een nieuwe Splinter Cell uit het duister zou treden, terwijl daar in realiteit helemaal niks van terecht kwam.

Zie jij een nieuw avontuur met Sam Fisher wel zitten?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren