Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Is de hype rondom Super Smash Bros. op de Switch terecht? | Hot Koffie Show

De nieuwste Super Smash Bros. voor Nintendo Switch werd vorige week onthuld en deed meteen menig gamerhart sneller kloppen. De hype-trein heeft het station verlaten en duizenden gamers smachten nu al naar een game waar we eigenlijk nog niet veel van weten. Daarom schuiven sceptische Soraya en Tom deze week aan in de Hot Koffie Show om het geraas lichtelijk te stillen. Want ja, wordt Smash op de Switch wel zo subliem?

Discussieer (en raas) gerust mee met het onderwerp van deze week! Of, evenals zeer welkom, laat zelf een nieuwe stelling achter voor een aanstaande Hot Koffie Show!

 1.   
  KevinW's avatar

  Ik snap jullie punten en dat jullie sceptisch zijn, maar ben het in de meeste gevallen niet met jullie eens. Ik hou al mijn hele leven van de Super Smash bros. serie en heb mijn switch ook gekocht in de hoop dat Super smash bros zou verschijnen. En als de trailer er dan is vind ik de hype 100% terecht, en als ze met alleen de aankondiging al zoveel mensen hyped maken, gaat dat denken nog groter worden mocht dit op de E3 behandeld worden. Daarnaast zal ik sowieso vele uren in dit spel maken, en moeten de ssb spelers tevreden zijn met wat gebracht word, of het nou een port is of niet.

 2.   
  Tom's avatar

  Maar dat is dus precies wat ik enigszins scheef vind; dat er nu al zo veel hype is, terwijl we niet eens weten wat het spel precies is. Een compleet nieuw deel, een port of een Splatoon 2-achtige sequel.

  Sowieso hype ik zelf zelden, en ben ik ook van mening dat we dat als gamers het beste met mate kunnen doen. Consumenttechnisch gezien is het ook niet bepaald verstandig om massaal wild te worden voor iets wat nog zo pril is.

 3.   
  mattioza's avatar

  Games op de Nintendo Switch, is zoals tv in de jaren ’60. Er is al hype als er iets op verschijnt. 😀