Twitch Prime geeft je vanaf morgen elke maand gratis games

De premium service van Twitch (en daarmee Amazon), Twitch Prime krijgt vanaf morgen een upgrade. Naast de het advertentievrije kijken, een gratis abbonnement op een van je favorite Twitch-streamers, exclusieve emotes en een zogenaamde chat badge, kun je vanaf morgen namelijk ook elke maand gratis games verwachten.


De eerste reeks kosteloze spellen is inmiddels al bekend. Vanaf 15 maart kunnen Twitch Prime-leden aan de slag met Superhot, Oxenfree, Mr. Shifty, Shadow Tactics en Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation.

De laatste twee genoemde titels zijn onderdeel van het Twitch Prime Indie Amplifier-programma, waarbij Twitch-gebruikers zelf konden stemmen op indie-spellen om extra aandacht te gunnen.

Daaropvolgend zijn vanaf 1 april zijn de games Tales From The Borderlands, Steamworld Dig 2, Kingsway, Tokyo 42 en Dubwars gratis verkrijgbaar.

Twitch Prime is een service die sinds 5 juni 2017 beschikbaar is in Nederland. Het abbonement is integraal onderdeel van Amazon Prime en kost je €5,99 per maand.

 1.   
  JaslanNL's avatar

  Voor mij nog geen reden om hem te halen. Maar voor de gebruikers van Prime is dit natuurlijk een zeer mooie toevoeging. Nog wel twee vraagjes: Via welk platform download/speel je de games? En blijf je de games houden/zijn ze nog speelbaar wanneer je Prime stopt?

 2.   
  Tom's avatar

  Het platform zou ik zo niet weten, mogelijk is het Twitch eigen Desktop App. Ergens zou dat wel logisch zijn, al verwijst die hub vaak ook door naar programma’s van derden, zoals Uplay.

  De games blijven sowieso wél in je bezit als je Twitch Prime stopzet. Wat dat betreft een leuke deal, mocht er een maandje zijn waar toevallig veel goeds in te halen is.

 3.   
  JaslanNL's avatar

  Na me wat verder te hebben ingelezen lijkt de Twitch App inderdaad de launcher te worden. Jammer, wederom een launcher naast alle andere, anderzijds volkomen begrijpelijk. En je zal inderdaad ook nog wel aan Uplay etc. vast zitten bij sommige titels.

  Dat is goed nieuws! Haha wij zitten op 1 lijn 😆 , met een goed maandje is het dan wel ineens aantrekkelijk!

  Overigens voor mensen die nu wel Prime willen nemen. Deze maand is het ipv. €5,99 maar €3,99. Scheelt weer!