Days Gone gaat 2018 niet halen; onduidelijk waarom de game is uitgesteld

Hoewel Sony dit jaar met God of War en Detroit: Become Human al een aantal klappers heeft klaarstaan, is er ook slecht nieuws uit kamp PlayStation. De zombiegame Days Gone is uitgesteld naar 2019. Dit heeft Sony laten weten aan verschillende partijen.


Een oplettende gamer zag dat eerder vandaag, de verwachte releasedatum op de officiële website van Days Gone was veranderd naar 2019. Nadat USgamer om opheldering had gevraagd, heeft Sony inderdaad bevestigd dat de game 2018 niet gaat halen. Er is echter geen reden gegeven waarom Days Gone is uitgesteld. Ontzettend jammer natuurlijk, want op de E3 waren we erg te spreken over de game.

Days Gone gaat over Deacon St. John, een huurling en motorrijder die midden in een zombie epidemie moet overleven. De game is op de E3 in 2016 aangekondigd en is een jaar eerder in ontwikkeling gegaan. Hopelijk komt Sony binnenkort met meer informatie over het uitstel.

 1.   
  mmx's avatar

  Alweer een keer uitstel ?

 2.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Ze mogen van mij uitstellen wat ze willen. Zolang de game maar af is.

 3.   
  Daniel Z's avatar

  De game zag er afgelopen E3 gewoon niet uit en de gameplay scheen ook niet baanbrekend lekker te werken. Hoe jammer het ook is, het is alleen maar goed voor deze game.

 4.   
  Thijs.'s avatar

  De reden lijkt me toch redelijk duidelijk. Hij is nog niet af

 5.   
  Stirf's avatar

  De lekkermakerij jaren van te voren vind ik irritant