Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Fortnite is beter dan PUBG! | Hot Koffie Show

Er ontstond discussie op GNHQ tussen Marcel en Peter. Want wat is nou eigenlijk de beste Battle Royale-game? Is dat PlayerUnknown’s Battleground of Fortnite? Kortom, laat de discussie beginnen!

Wat vind jij een betere game? PUBG of Fortnite? Laat het weten in de reacties en breng gerust een nieuwe stelling naar de tafel!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  vind ze allebei wel wat om te zien..

  persoonlijk heb ik de indrukk dat er bij fortnite sneller/meer actie te zien is.

  Bij PUBG is het wel spannender/meeslepender. Echter als je dan EINDELIJK eens die spanning hebt en dan alsnog piew piew dood bent…. Dan kan je beter fortnite kijken. Want daar is gewoon meer actie.

  ik persoonlijk ben wel meer voorstander kwa beeld van PUBG. grafisch vele malen beter dan die animatie game… echter is het daardoor dan ook haast onmogelijk om zoiets als dat bouwen erin te verwerken. Dat zou heel raar gaan ogen vermoed ik…

  fortnite word momenteel gewoon bizar veel gegrind op YT en op steam.. [Daar zullen de makers heeeeeeeeel blij mee zijn]

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Minecraft hunger games in 4k is nog 10 keer beter

 3.   
  mattioza's avatar

  Fortnite en PUBG zijn heel moeilijk te vergelijken met elkaar, zeker als het gaat om welke is de beste. Het beginpunt en einddoel is hetzelfde maar het opzet en de beleving is totaal anders. Is volledig een smaakkwestie.

  Het is ook logisch dat Fortnite populairder is dan PUBG op Twitch/Youtube. Fortnite is een stuk actievoller. Bij PUBG zit je 15 min spullen te rapen, om daarna (in Peter zijn geval) door je kop geschoten te worden, is nu niet meteen de meest boeiende materie. Bij Fortnite kan je “gemakkelijk” 10/15 kills maken op 15 min, is veel uitnodigender om naar de kijken of met te werken (als we denken aan highlights en dergelijke). Daarnaast is het ook nog eens beschikbaar op 3 platformen, Free To Play en zijn er effectief (cosmetische) dingen te verdienen bij het spelen. En er komen vaak updates met nieuwe wapens en modes. Het bouwen in Fortnite is trouwens een vrij essentieel onderdeel, om bv. kogels van je tegenstanders te blocken of hoogtevoordeel creëren.

  Maar net zoals elke hype, zal deze game wel populariteit verliezen. Al vermoed ik, dat ze het nog wel een heel tijdje kunnen volhouden. Waarschijnlijk tot CoD: Black ops 4 eraan komt in oktober.