Ubisoft bevestigt The Division 2

Het is natuurlijk geen verrassing dat er een vervolg zou komen op The Division en vandaag is deze ook officieel bevestigd, maar niet geheel volgens plan.

Vanochtend lekte er namelijk al het een en ander uit waardoor Ubisoft genoodzaakt was om het vervolg op de franchise bekend te maken, in tegenstelling tot Blizzard die vooralsnog niet wil bevestigen dat Diablo 3 in de maak is voor de Switch.


The Division 2 zal worden gemaakt in een geüpdatet versie van Snowdrop Engine, de engine waar ook de originele game mee is gemaakt. De game zal worden geleid door Massive Entertainment, de maker van onder meer het eerste deel en Far Cry 3, en zal worden ondersteund door Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest en Ubisoft Shanghai.

Ook laat Ubisoft weten niet zomaar afscheid te nemen van The Division, zo laten ze weten dat er in ieder geval nog twee title updates zullen verschijnen:

But that is not all. The division continues. After the celebrations of our 2 year anniversary, we will support the game with 2 more title updates. These will be 2 brand new Global Events; Include more Legendary difficulty missions and an Xbox One X update that will rediscover the beautiful and emblematic New York City with all its stunning details in both 4K and 1080p.
Tot slot laat Ubisoft weten dat er meer informatie bekend zal worden gemaakt op de aankomende E3, tot die tijd blijft het dus hierbij.

 1.   
  Supermanneke's avatar

  Ik hoop dat ze het vooral ontwikkelen met Patch 1.8 in het achterhoofd. Die patch was echt super om te spelen.

 2.   
  swklijn1's avatar

  Supermanneke schreef, "Ik hoop dat ze het vooral ontwikkelen met Patch 1.8 in het achterhoofd. Die patch was echt super om te spelen."

  Woops, dit was ik vergeten

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  hoop dat ze nu es een keer ofline singplayer toevoegen maar dat zal wel niet

 4.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Zijn enemies na die grote patch nog steeds bullet sponzen die gewoon niet kapot te krijgen zijn? Vond deze game met lege straten ontzettend saai, maar is het het mijn HDD ruimte nu wel waard?