Warhorse kan geen exacte datum voor patch 1.3 Kingdom Come: Deliverance geven

Het zal je niet ontgaan zijn dat Kingdom Come: Deliverance, ondanks een flinke Day 1-patch, nog steeds gebukt gaat onder technische problemen. Inmiddels zijn er enkele kleine updates voor de game verschenen, maar de beloofde grote patch blijft nog altijd uit. Op Twitter laat ontwikkelaar Warhorse echter weten dat hij bijna klaar is, maar dat er nog geen datum kan worden aangekondigd.

Gelukkig is Daniel Vávra, mede-oprichter en bedenker van Kingdom Come: Deliverance, iets concreter. Hij laat weten dat patch 1.3 deze week voor de pc moet verschijnen. De console-update verschijnt enkele dagen later in verband met de keuring door Microsoft en Sony.

Versie 1.3 moet onder meer een quick save-systeem invoeren en de minigame voor het lockpicken op de schop nemen. Daarnaast wordt de technische afwerking van Kingdom Come: Deliverance uiteraard verbeterd. Laten we hopen dat de patch niet al te lang meer op zich laat wachten.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  laat ze eerst maar eens alle problemen oplossen alles rushen werkt juist het tegenovergestelde

 2.   
  MikeGevers's avatar

  the ultimate gamer boss schreef, "laat ze eerst maar eens alle problemen oplossen alles rushen werkt juist het tegenovergestelde"

  Klopt als een bus. Daarom is het ook fijn om te zien dat Warhorse zijn tijd neemt voor deze patch 🙂

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  precies mike maar ik ben het wel stellig eens dat eigenlijk standaart hier ook een 3rd person mode in zou moeten zitten zodat wij zelf de keuze hebbe hoe wij de game willen spelen ik zelf vind 3rd person veel toffer dan fps met dit soort games