Call of Duty: Black Ops 3 onverwachts uitgebreid met nieuwe modus en map

Call of Duty: Black Ops 3 verscheen alweer drie jaar geleden, maar toch heeft dit ontwikkelaar Treyarch niet weerhouden om een nieuwe update uit te brengen voor de shooter. De uitbreiding bevat een nieuwe map en modus waar spelers mee aan de slag kunnen gaan.

Sinds diens release anno 2015 zijn er vele updates voor de derde Black Ops uitgebracht, alsmede vele andere Call of Duty games verschenen. Niet gek ook dat voor velen deze uitbreiding als een onverwachte verrassing voelt.


De nieuwe modus die gespeeld kan worden heet Infected en zat ook al in de voorgaande games. Een speler is geïnfecteerd en de taak van de geïnfecteerde is om alle andere spelers ook te infecteren. De geïmplementeerde map heet Redwood Snow. Dit is een winterversie van de bestaande map Redwood die al in de game zit. Het enige verschil tussen de maps is dat Redwood Snow sneeuw bevat. Verder zijn er geen veranderingen ten opzichten van de originele Redwood map.

Wat vinden jullie van deze update? Is dit een reden om Call of Duty: Black Ops 3 weer op te pakken? Of blijft dit sterkere deel uit de franchise nog voortdurend stof happen in je game-catalogus?

 1.   
  Throbert's avatar

  Black Ops 4 confirmed

 2.   
  svenysven's avatar

  Hoopte op sticks and stones of One in the Chamber, mis die game modes echt en vond dat echt een zware tegenvaller dat die er niet in zaten. Waren te weinig party modes in Black ops 3.

 3.   
  stoneface's avatar

  gratis updates zijn altijd welkom.

 4.   
  Dennisduin's avatar

  Leuk
  Ik speelde het gisteren nog
  Meteen plannen voor vandaag

 5.   
  Alfa Warrior's avatar

  Wait.. een gratis update.. van Activision?!