Vierde E3-persconferentie van Bethesda vindt plaats op 11 juni

Uitgeverij Bethesda zal voor de vierde keer een E3-persconferentie houden in Los Angeles en heeft de datum en tijd voor het event middels een Tweet bevestigd.

In de nacht van zondag 10 op maandag 11 juni om 3:30 zal de persconferentie van de uitgever die onder andere de franchises als Doom, Quake, Fallout en The Elder Scrolls ontwikkeld heeft plaatsvinden. Voor Bethesda is dit dezelfde datum en tijd als gewoonlijk. Het is nog niet bekend welke games er worden gepresenteerd tijdens de persconferentie.

Welke games hoop je dat Bethesda zal presenteren tijdens de persconferentie? Laat het ons weten in de reacties.

 1.   
  JaslanNL's avatar

  Tijd voor speculaties! Wat mooi zou zijn is natuurlijk een nieuwe TES of Fallout. In het geval van TES acht ik die kans vrij klein. De opgepoetste Skyrim doet het nog prima, en met de Morrowind uitbreiding voor TES:O hebben ze weer even wat speling in tijd om wat nieuws uit te brengen. Fallout heeft in dat opzicht meer kans op een nieuw deel. Of die dit jaar al gaat komen… Bethesda houd wel van een verrassing, maar of dat een teaser of de game is, we gaan het zien (of niet).

  Verder zou ik een vervolg op Hunted: The Demon’s Forge wel zien zitten. Ondanks dat deze game alles behalve een topper was had het wel een interessante setting, was het lekker lastig en bood het co-op plezier. Best een fundament om op door te bouwen, maar dan beter! ’t Probleem is dat die studio het nog druk genoeg heeft met andere projecten en de verkopen volgens mij niet al te best waren.

  Dishonored is zeker een reeks waar ze mee verder mogen, maar aangezien Death of the Outsider nog afgelopen jaar uit kwam gok ik niet op een aankondiging van een nieuw deel. Hetzelfde geldt voor Prey, The Evil Within en Wolfenstein. Dan is er nog Doom, maar ’t zal nog wel minstens een jaartje duren voor een nieuw deel. Rage en Brink, waarvan Brink inmiddels free-to-play is (meestal niet een geweldig signaal voor een vervolg), en Rage 2 al een tijdje in de ijskast staat ter faveure van Doom (overigens werd het al wel overwogen samen met The Evil Within 2, en die laatste is er ook gekomen dus wie weet). Een zekerheidje is Quake Champions… maar wat ze daar verder mee gaan doen, geen idee.

  Hopelijk komen ze ook met een nieuwe IP (of meerdere) die vanouds creatief en ingenieus in elkaar zit en talloze uurtjes gameplezier oplevert. Met Bethesda weet je het nooit, behalve dat hun persconferentie altijd wonderlijk in elkaar steekt.

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  een nieuwe fallout dat zou wel tof zijn ik moet nog aan deel 4 beginnen

 3.   
  Turk–Life's avatar

  Als ze een nieuwe Fallout aankondigen ga ik gillen!

  The evil within 3 zou ik ook wel vet vinden.