Pc-port van Final Fantasy 15 nu al te pre-loaden via Steam

Eos staat al startklaar voor Steam-gebruikers, zo blijkt maar weer. Hoewel de volledige verschijning van de zogenaamde ‘Windows Edition’ van Final Fantasy 15 pas 6 maart staat te verschijnen, kunnen geïnteresseerde pc-gamers het spel nu alvast pre-loaden via de populaire, digitale game-boer.

Wat er staat te gebeuren met de editie op EA’s distributieplatform Origin en Microsofts eigen Windows Store is minder duidelijk, terwijl de Steam Community Announcement vanuit Square Enix daarin meer duidelijkheid verschaft.

Inmiddels zijn de unieke pre-order bonussen wél van meer data voorzien. Bekend was al dat zij die de game vóór 1 mei op Steam kopen een uniek Half-Life kostuumpakket (mét koevoet) krijgen, maar nu blijkt dat eenzelfde concept ook voor Origin geldt. Gamers op EA’s verkoopplatform krijgen voor hun tijdige aankoop van de game twee bizarre kostuums in de stijl van De Sims 4. Wel zo jolig.

Mocht je nog niet zeker zijn van Final Fantasy 15 op pc, vergeet dan niet dat op alle digitale distributieplekken ook een gratis demo te vinden is. Hiermee wordt het mogelijk niet alleen vluchtig te ervaren hoe je computer de game trekt, maar ook wát je zoal als leek kan verwachten van dit uitgestrekte rollenspel.

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    final fantasy waar je met een auto kan rijden haha