GN Kalender: Maart 2018


Het leven van een gamer is druk. Net wanneer je de prinses hebt gered dient zich alweer een wereldoorlog aan en als je ook die tot een veilig einde hebt gebracht, ontketenen de aliens een intergalactische strijd. Tussendoor moet je – als jezelf respecterende gamer – ook nog eens in de gaten houden welke games er allemaal verschijnen! Bij jouw heldendaden kunnen we je niet helpen, maar gelukkig toont de GamersNET Kalender wel in één oogopslag wat de komende gamemaand te bieden heeft.

We geven jou dit pareltje als JPG-bestand en vervolgens kun je zelf bepalen wat je ermee doet. Lijst hem in, hang hem boven je bed, tatoeëer hem op je rug, of stel hem gewoon in als bureaubladachtergrond. Er is nog genoeg ruimte over voor je icoontjes!

Dus waar wacht je nog op? Download de GN Kalender van deze maand hieronder. We weten dat je het wilt.

Welke games voeg jij deze maand aan je collectie toe?


Downloadlinks:
3840 x 2160 (4K)
1920 x 1080
1920 x 1200

Achtergronden voor mobiel:

 1.   
  JaslanNL's avatar

  Prima maand qua games! Far Cry 5 en A Way Out gaan hier op z’n tijd zeker komen. Northgard heb ik gespeeld in early acces en is een aanrader voor de RTS en Viking liefhebber (Daniël, let je op? 😉 ). De AC: Rogue remaster is, voor wie hem nog niet heeft gespeeld maar wel van AC games houdt, een must. Al helemaal als je Black Flag goed vond. Devil May Cry collection klinkt ook interessant, even aankijken hoe die word ontvangen…

 2.   
  Daniel Z's avatar

  JaslanNL schreef, "Northgard heb ik gespeeld in early acces en is een aanrader voor de RTS en Viking liefhebber (Daniël, let je op? 😉 )."

  Jaaaa! Die staat al lange tijd in mijn verlanglijstje op Steam, nu nog een fatsoenlijke pc xD.

 3.   
  JaslanNL's avatar

  Daniel Z schreef, "

  ”JaslanNL” schreef, "Northgard heb ik gespeeld in early acces en is een aanrader voor de RTS en Viking liefhebber (Daniël, let je op? 😉 )."

  Jaaaa! Die staat al lange tijd in mijn verlanglijstje op Steam, nu nog een fatsoenlijke pc xD."

  Dat word dan snel, naar computer bestel punt en el! 😛

  Maar zonder gein, met de opgepoetste Age, èn een nieuwe in de maak, good times.
  Al snap ik dat met de titels die op de PS4 uitkomen het ook heel verleidelijk blijft om daarop te gamen!

 4.   
  Daan's avatar

  Burnout Paradise en AC: Rogue staan op de kooplijst deze maand. Verder games zoals Ni No Kuni en Far Cry 5 staan op mijn kooplijst later dit jaar. 🙂

 5.   
  Daniel Z's avatar

  JaslanNL schreef, "

  ”Daniel Z” schreef, "[quote=”JaslanNL”].."

  Jaaaa! Die staat al lange tijd in mijn verlanglijstje op Steam, nu nog een fatsoenlijke pc xD."

  Dat word dan snel, naar computer bestel punt en el! 😛
  Maar zonder gein, met de opgepoetste Age, èn een nieuwe in de maak, good times.
  Al snap ik dat met de titels die op de PS4 uitkomen het ook heel verleidelijk blijft om daarop te gamen![/quote]
  Het knelpunt is nu vooral geld helaas. Als ik weer voldoende middelen heb, wil ik zeker weer eens een nieuwe pc elkaar knutselen, want er zijn toch een paar titels die ik wil oppakken. Zo ook Ancestors, een ‘Viking’ RTS van de makers van Hatred.

 6.   
  JaslanNL's avatar

  Daniel Z schreef, "

  ”JaslanNL” schreef, "[quote=”Daniel Z”].."

  …"

  Het knelpunt is nu vooral geld helaas. Als ik weer voldoende middelen heb, wil ik zeker weer eens een nieuwe pc elkaar knutselen, want er zijn toch een paar titels die ik wil oppakken. Zo ook Ancestors, een ‘Viking’ RTS van de makers van Hatred.[/quote]

  Begrijpelijk. Een beetje degelijke en future-proof setup heb je niet zo maar. Laat staan de games er voor 😉 . Ancestors ziet er zeker uit als een vette game! Was nog niet op m’n radar voorbijgekomen. Thanks!