Dit jaar wil Activision meer remasters uitbrengen

Na het uitbrengen van Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy en Modern Warfare Remastered wil Activision meer remasters maken die net zo succesvol waren als deze remake-games.

Dit werd bekendgemaakt in Activision’s form 10k-document. Dit is een financieel formulier dat bedrijven in de Verenigde staten moeten invullen en waar enkele verwachtingen voor de toekomst worden uitgesproken. In dit formulier heeft Activision bekendgemaakt dat het hoge verwachtingen heeft van de World of Warcraft-uitbreiding Battle for Azeroth. Ook heeft Activision hoge verwachtingen voor een nog niet bekendgemaakte Call of Duty-game. In het document worden verder geen namen genoemd over mogelijke games die een remaster krijgen, maar er wordt verwacht dat Call of Duty: Modern Warfare 2 een game is die voor een remaster in aanmerking komt.

Welke remasters moeten volgens jou uitgebracht worden door Activision? Laat het ons weten in de reacties.

 1.   
  mmx's avatar

  Spyro zou leuk zijn maar andere oudere FPs zou mij ook aanstaan ,we zullen zien

 2.   
  Mark89NL's avatar

  MW2 liever niet remaster maar backwards Compatible op xbox one zou ik liever zien. Een remaster van Ape Escape zie ik wel zitten.

 3.   
  JaslanNL's avatar

  Na het uitbrengen van Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy en Modern Warfare Remastered wil Activision meer remasters maken die net zo succesvol waren als deze remake-games.

  Die CoD remaster was technisch prima, maar jezus Activision schoot zichzelf aardig in de voet door eerst alleen de verplichte bundel met Infinite Warfare uit te brengen. ’t Zou ze sieren als ze de klant zelf de keuze geven om een bundel of los deel te kopen.

  Persoonlijk vind ik niet dat ze zich zo moeten richten op remasters. Dat het voor hen een stuk goedkoper is om remasters uit te brengen, en daar aan te verdienen, dan een nieuwe game te maken is begrijpelijk. Maar met hun budget kunnen ze gerust een paar nieuwe games maken i.p.v. remasters.

  Als ze dan toch gaan remasteren, pak dan games die nu amper tot niet speelbaar zijn. Bijvoorbeeld: ‘CoD Modern Warfare’ is nog maar van 1 generatie terug, is en was prima speelbaar, en werd nog genoeg gespeeld… dan lijkt me geen remaster nodig. Een remastered arcade compilatie zoals bijv. een ‘Rare Replay’ met wat 80’s en 90’s titels zou wèl aantrekkelijk zijn. Waarom? -Upgrades in resolutie en ondersteuning voor HD -Überhaupt games kunnen spelen die je nog niet hebt gespeeld en/of waar je tegenwoordig moeilijk aan kunt komen -Ze kunnen eventueel zelfs een achievement/trophy systeem er aan hangen. En dat zijn maar een paar argumenten. Nu snap ik ook wel dat er genoeg mensen zijn die hier geen belang bij hebben en liever recentere games zien, dat is ook prima. Maar doe dan aub wel de games die het ècht nodig hebben en niet zo’n simpele cash-grab.