Ook Sea of Thieves krijgt eigen Xbox One S-bundel

Heb je geen capabele computer of een Xbox One in huis, maar wil je wél meegenieten van het veelbelovende Sea of Thieves vanaf 20 maart? Dan schiet Microsoft je te hulp, met wederom een verse Xbox One S-bundel. Voor een richtprijs à 299,99 euro pak je niet alleen de strakke console met 1 terabyte aan opslag mee, maar krijg je daarbij direct een digitaal kopietje van Rare’s aanvarende piratenavontuur.


Kortgeleden bracht Microsoft al eenzelfde combinatie uit voor de PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One S-bundel. Dezelfde prijs, console, controller en extraatjes, zij het dan met een andere succesformule voor het Xbox-platform.

En ja, ook in dit geval wordt de Xbox One S geleverd met respectievelijk één maand Xbox Live Gold en een maandabonnement op Xbox eigen Game Pass-service. Beide handige diensten om snel een (online) spellencatalogus aan te leggen op je nieuwe spelcomputer.

Vanaf 20 maart is de Sea of Thieves Xbox One S-bundel leverbaar, gelijktijdig met de verschijning van de inbegrepen game dus.

Voor meer over Rare’s aanstormende multiplayer-ervaring kun je terecht bij ons uitgebreide Sea of Thieves gameplay commentaar, terwijl we meer vertellen over strakke console in onze Xbox One S video-impressie

 1.   
  Leukste's avatar

  Wanneer kunnen we de review van deze bundel verwachten Tom? 😉

 2.   
  Tom's avatar

  Haha, ik betwijfel of we deze bundel los gaan recenseren. Laten we eerst eens focussen op de game zelf, die console hebben we immers al behandeld.

  Overigens probeer ik wél nog wat aandacht te besteden aan de Limited Edition controller en externe harde schijf (plus de exclusieve content daarbij). Lijkt me leuk om op zijn minst even te kunnen tonen in een unboxing. 🙂